Πανευρωπαϊκή Έρευνα για τον Χρόνιο Πόνο

Τα μη κερδοσκοπικά σωματεία που είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον χρόνιο Πόνο (PAE) (μέλος της οποίας είναι και ο Σύλλογός μας) καλούν τα άτομα με χρόνιο πόνο ή τους φροντιστές αυτών να συμπληρώσουν αυτή τη σύντομη έρευνα για την επίδραση του χρόνιου πόνου και της προκατάληψης που τον συνοδεύει.

Αυτή είναι η τρίτη έρευνα που ο PAE δημιούργησε για το θέμα του χρόνιου πόνου, σε μια σειρά ετήσιων ερευνών σχετικά με τον αντίκτυπο του πόνου. Με κάθε έρευνα, αναλύουμε μια διαφορετική πτυχή του αντίκτυπου του πόνου στην ποιότητα ζωής των ασθενών με χρόνιο πόνο στην Ευρώπη.

Στο τέλος αυτής της έρευνας θα δημιουργηθεί μία έκθεση, η οποία θα συγκρίνει τις εμπειρίες ασθενών με πόνο σε διάφορες χώρες. Η έκθεση αυτή θα δημοσιευθεί από την Pain Alliance Europe προκειμένου να ενισχυθούν οι δράσεις και να προωθηθούν τα έργα μας ώστε οι πολιτικοί και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής να συνειδητοποιήσουν το σημαντικό ζήτημα του χρόνιου πόνου. Στην ιστοσελίδα του PAE μπορείτε να δείτε αναφορές των προηγούμενων δύο ερευνών.

Mπορείτε να πάρετε μέρος στην έρευνα ΕΔΩ.


Survey 2019 Stigma Twitter2

Ακολουθήστε τα νέα μας

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε τα newsletters μας.