Επίσκεψη της Εlena De Torre (Executive Director της Εuropean Μigraine Ηeadache Αlliance) στα γραφεία του Συλλόγου μας.

H Elena De La Torre (executive director του Εuropean Μigraine Ηeadache Αlliance μέλος του οποίου είναι και ο Σύλλογoς μας) επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία του Συλλόγου μας.

Η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου μας, παρουσία της ταμία μας Κας Λίας Μπάρμπα.

Η κ. De La Torre ενημερώθηκε για τις δράσεις του Συλλόγου αλλά και για τις προγραμματισμένες επόμενες δράσεις μας.

Η κ. De La Torre συνεχάρη τον Σύλλογο για τη μέχρι τώρα δράση του ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για την μεγάλη διαδικτυακή έρευνα που διεξήγαγε ο Σύλλογος καθώς και για τα αποτελέσματά της, κυρίως στα θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία των πασχόντων.

Εξέφρασε την επιθυμία να διεξαχθούν παρόμοιες έρευνες και σε άλλες χώρες της Ευρώπης ώστε να έχουμε συγκριτικά αποτελέσματα.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν όλους τους Ευρωπαίους με ημικρανία και κεφαλαλγία και τέθηκαν οι βάσεις για μελλοντική συνεργασία σε πολλαπλά επίπεδα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κα Καίτη Αντωνοπούλου της εταιρείας ΑPR που ήταν παρούσα και μας βοήθησε με το αρχείο της και το φωτογραφικό υλικό. — με τους Lia Barba, Mina Babali και Katy Antonopoulou στην τοποθεσία Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος.

Follow our news

Fill in your email to receive our newsletters.