Καλωσήρθατε στον 
Nευρολόγο Δίπλα Σου

Ο Νευρολόγος Δίπλα Σου είναι μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες νευρολόγους και έχει σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τις διάφορες μορφές των κεφαλαλγιών, τα χαρακτηριστικά τους αλλά κοι τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Ο Νευρολόγος Δίπλα σου, δίνει σαφείς, ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες επιστημονικά απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που αφορούν τις πιο συχνές μορφές κεφαλαλγίας, δηλαδή την ημικρανία, την κεφαλαλγία τάσεως,   την αθροιστική κεφαλαλγία. αλλά και τις σύγχρονες θεραπευτικές επιλογές.

Ο Νευρολόγος Δίπλα Σου

Ρώτα τον νευρολόγο τις απορίες που έχεις για τις κεφαλαλγίες σου και παρακολούθησε τα video με τις απαντήσεις.

O Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους νευρολόγους Ανδρέα Αργυρίου, Μιχάλη Βικελή, Μάνο Γιακουμάκη, Μανώλη Δερμιτζάκη, Κωνσταντίνο Νώτα, Γεωργία Ξηρομερησίου, Δημήτρη Ράλλη, Δημήτρη Ρίκο και Παναγιώτη Σολδάτο,  που συνεργάστηκαν αφιλοκερδώς, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα "Ο Νευρολόγος Δίπλα Σου".

Disclaimer: To περιεχόμενο του προγράμματος "Ο Νευρολόγος Δίπλα Σου", αποτελεί ενημερωτικό υλικό και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την άποψη του γιατρού σας. Αν παρουσιάζετε κεφαλαλγία θα πρέπει να επισκεφτείτε γιατρό για εξέταση και διάγνωση.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


© 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.