Διαδικτυακά Σεμινάρια για την Ημικρανία.

Έχοντας ως βασικό του στόχο την υπεύθυνη ενημέρωση για τη νόσο της ημικρανίας, ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, σε συνεργασία με τους Επιστημονικούς του Συμβούλους Δρ. Μιχάλη Βικελή και Δρ. Μανώλη Δερμιτζάκη εχει ξεκινήσει μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων που αφορούν την ημικρανία και τις επιπτώσεις που αυτή έχει στη ζωή των ασθενών.

Η σειρά αποτελείται απο αυτοτελή επεισόδια περίπου 25 λεπτών τα οποία εξηγούν με απλό και κατανοητό τρόπο τι είναι η ημικρανία, ποιες ειναι οι μορφές με τις οποίες εμφανίζεται, και ποιες είναι οι θεραπευτικές επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους οι γιατροί και οι ασθενείς σήμερα. Τα επεισόδια μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

Παράλληλα με τα σεμινάρια, παρακολουθήστε τις δύο ενημερωτικές εκπομπές του Συλλόγου για τη νέα θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Επεισόδιο 1. Η Ημικρανία και οι τρόποι θεραπείας της

Επεισόδιο 2. Η Χρόνια Ημικρανία

Επεισόδιο 3. Η επεισοδιακή ημικρανία

Επεισόδιο 4. Η Ημικρανία στην Ελλάδα 2020

Extra επεισόδιο 1. Η θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων (Μέρος Ι)

Εxtra επεισόδιο 2. Η θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων (Μέρος ΙΙ).

Ευχαριστούμε θερμά τους επιστημονικούς συνεργάτες του Συλλόγου για την πολύτιμη βοήθειά τους, όπως επίσης και τις εταιρείες Allergan, Novartis Hellas, Φαρμασερβ Lilly και Specifar A.E.B.E (a Teva Company) για την πολύτιμη υποστήριξη.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


© 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.