Οι κεφαλαλγίες σε λίγα λεπτά.

Όσα θέλατε να ξέρετε για τις κεφαλαλγίες, μέσα από ενημερωτικά βίντεο λίγων λεπτών.

Η αθροιστική κεφαλαλγία σε 8 λεπτά

Γνωρίζετε την αθροιστική κεφαλαλγία; Πρόκειται -πιθανότατα- για την πιο έντονη κεφαλαλγία και ίσως τον πιο έντονο πόνο που μπορεί να βιώσει ο άνθρωπος. Αφορά 1 στους 1000 συνανθρώπους μας.

Ωστόσο, παρά τη χαρακτηριστική κλινική εικόνα, παραμένει μια ασθένεια που συχνά υποδιαγιγνώσκεται και υποθεραπεύεται.

Σε αυτό το βίντεο, μέσα σε 8 μόνο λεπτά, η αθροιστική κεφαλαλγία περιγράφεται και αναλύεται, μέσα και από μια σειρά βοηθητικών γραφημάτων και animations.

Η ημικρανία σε 8 λεπτά

Τι ακριβώς είναι η ημικρανία; Ποια χαρακτηριστικά έχει, που την διακρίνουν από άλλες κεφαλαλγίες και πονοκεφάλους; Τι είναι η αύρα της ημικρανίας; Γιατί είναι ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας;

Σε αυτό το βίντεο, μέσα σε 8 μόνο λεπτά, η ημικρανία περιγράφεται και αναλύεται, μέσα και από μια σειρά βοηθητικών γραφημάτων και animations.

Η συμπτωματική θεραπεία της ημικρανικής κρίσης σε 7 λεπτά

Μια κρίση ημικρανίας. Ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την αντιμετώπιση της; Γιατί έχει τόσο μεγάλη σημασία η σωστή διάγνωση και η αναλυτική κατανόηση της κρίσης; Πόσο γρήγορα πρέπει να λαμβάνεται η αγωγή και ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Τα διάφορα φάρμακα συνδυάζονται ή όχι;

Σε αυτό το βίντεο, μέσα σε 7 μόνο λεπτά, η σωστή συμπτωματική θεραπεία της ημικρανικής κρίσης περιγράφεται και αναλύεται, μέσα και από μια σειρά βοηθητικών γραφημάτων και animations.

Η προφυλακτική θεραπεία της ημικρανίας σε 11 λεπτά

Ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την προληπτική θεραπεία της ημικρανίας;

Τι σημασία 'εχει ο τρόπος ζωής και η πρόληψη των εκλυτικών παραγόντων; Ποιες είναι σήμερα  οι διαθέσιμες ιατρικές θεραπείες;

Σε αυτό το βίντεο, σε 11 μόνο λεπτά, μάθετε για τις επιλογές που έχει ο ημικρανικός ασθενής σήμερα στην προληπτική θεραπεία της ημικρανίας.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


© 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.