• Χρόνιες Κεφαλαλγίες

  Οι χρόνιες και συχνές κεφαλαλγίες αποτελούν ένα αρκετά κοινό προβλήμα υγείας, το οποίο μπορεί να επηρεάζει έντονα και αρνητικά την ποιότητα ζωής των πασχόντων. Ωστόσο, σε μεγάλο βαθμό παραμένει υποτιμημένο από τον ιατρικό κόσμο, από το κοινωνικό, επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον των πασχόντων και όχι σπάνια από τους ίδιους τους πάσχοντες.

 • Αθροιστική κεφαλαλγία

  Η αθροιστική κεφαλαλγία προσβάλει έναν σε κάθε περίπου 1000 ανθρώπους. Ωστόσο, πρόκειται για εξαιρετικά επώδυνο πονοκέφαλο. Άνθρωποι που τον έχουν βιώσει λένε πως η ένταση του πόνου στην αθροιστική κεφαλαλγία είναι πολύ μεγάλη, δυνατότερη από οποιονδήποτε άλλο πόνο έχουν νιώσει, πραγματικά ανυπόφορη.
 • Hμικρανία: Υπάρχουν λύσεις

  Μην υπομένεις παθητικά τη βασανιστική ημικρανία. Μίλα με το νευρολόγο σου. Σήμερα υπάρχουν λύσεις.

Ο Νευρολόγος Δίπλα Σου

Ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες νευρολόγους, σου λύνει όλες τις απορίες για τις κεφαλαλγίες. Εσύ, δεν έχεις παρά να κάνεις την ερώτησή σου και ο Νευρολόγος Δίπλα Σου, θα σου απαντήσει. (Υπό κατασκευή - Αναμενόμενη ημερομηνία λειτουργείας Ιούνιος 2023)

Ένα Βιβλίο για την Ημικρανία και άλλες κεφαλαλγίες.

Το βιβλίο « Ημικρανία και άλλες κεφαλαλγίες» είναι μια έκδοση του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος που μιλάει με απλά και κατανοητά λόγια για τις κεφαλαλγίες όλων των ειδών και εξηγεί, χρησιμοποιώντας βατή και καθημερινή γλώσσα, τα χαρακτηριστικά και τη φύση των κεφαλαλγιών, τις αιτίες τους, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης και θεραπείας τους.

Ενημερωτικά Διαδικτυακά Σεμινάρια για την Ημικρανία.

Ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, σε συνεργασία με τους Επιστημονικούς του Συμβούλους Δρ. Μιχάλη Βικελή και Δρ. Μανώλη Δερμιτζάκη εχει ξεκινήσει μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων που αφορούν την ημικρανία και τις επιπτώσεις που αυτή έχει στη ζωή των ασθενών.
Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την αντιμετώπιση και θεραπεία των κεφαλαλγιών από άρθρα, δημοσιεύσεις, ιατρικά συνέδρια έγκυρα και αξιόπιστα.

  Τελευταία Νέα του Συλλόγου μας

   Επίσημοι Χορηγοί του Συλλόγου

   Η σελίδα υποστηρίζεται από τις ευγενικές χορηγίες των:

   MigraineNet app

   Γίνε κι εσύ Ενεργό Μέλος του
   Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος και βοήθησε το έργο μας

   Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

   Στοιχεία Επικοινωνίας

   Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

   Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
   Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


   © 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.