Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για το πρόβλημα της ημικρανίας, αποτελεί τον βασικότερο πυλώνα δράσης του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος. Στα πλαίσια αυτά και με την ευκαιρία της Πανευρωπαϊκής Ημέρας για την Ημικρανία, ο Σύλλογος διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων Νευρολόγων, αλλά και γιατρών άλλων ειδικοτήτων που θα μιλήσουν για το πρόβλημα της ημικρανίας, τις λύσεις που υπάρχουν σήμερα αλλά και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023. Η προσέλευση του κοινού θα γίνεται από τις 17.00 και η ώρα έναρξης ορίζεται η 18.00. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Παρουσίαση και συντονισμός: Φωτεινή Γεωργίου, Δημοσιογράφος


Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Abbvie, Lilly, Pfizer, Τeva.

Σας περιμένουμε όλους!

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


© 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.