Συνεντεύξεις Τύπου - Ενημερωτικές Εκδηλώσεις

Η ιδρυτική συνέντευξη τύπου, με την οποία ο Σύλλογος ανακοίνωσε την ίδρυσή του.

Συνέντευξη τύπου του "Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος". Η πρόεδρος του Συλλόγου και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Μπίλιας ανέφερονται στις ανάγκες που δημιούργησαν το Σύλλογο αλλά και στους στόχους του συλλόγου, όπως η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινής γνώμης, των ασθενών αλλά και των γιατρών, αλλά και η δημογραφική έρευνα σε σχέση με τις κεφαλαλγίες στον Ελλαδικό χώρο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η δημοσιογράφος του STAR Κατερίνα Παπακωστοπούλου, καθώς και ο διακεκριμένος επιχειρηματίας οινοποιός Γιώργος Καραμήτρος, που αναφέρθηκαν στην προσωπική τους εμπειρία με τις κεφαλαλγίες. Τέλος, οι προσκεκλημένοι ειδικοί ιατροί- νευρολόγοι Δρ. Μανώλης Δερμιτζάκης και Δρ. Μιχάλης Βικελής αναφέρθηκαν στα επιστημονικά δεδομένα για τη επιδημιολογία και τη θεραπεία των κεφαλαλγιών. Αθήνα, Μάιος 2018.

Ενημερωτική εκδήλωση, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, 14/09/2018.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με ακροατήριο άνω των 200 ατόμων πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Εκδήλωση του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες οι ομιλίες των Δρ. Χάρη Γεωργακάκη, με θέμα διατροφή και ημικρανία, Δρ. Δημήτρη Παπαδημητριάδη, με θέμα την ψυχική διάσταση της ημικρανίας και Δρ. Μανώλη Δερμιτζάκη για τις τρέχουσες θεραπείες της ημικρανίας. Το ενδιαφέρον του κοινoύ κέρδισαν οι ομιλίες των γνωστών δημοσιογράφων Κατερίνας Παπακωστοπούλου και Φωτεινής Γεωργίου, σχετικά με την προσωπική τους εμπειρία με την ημικρανία και πως την αντιμετωπίζουν. Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του Δρ. Μιχάλη Βικελή σχετικά με τις επερχόμενες θεραπείες για την ημικρανία.

Διαδικτυακή συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία της 12ης Σεπτεμβρίου, Πανευρωπαϊκής Ημέρας για την Ημικρανία

Με την ευκαρία της 12ης Σεπτεμβρίου, Πανευρωπαϊκής Ημέρας Ημικρανίας, ο Σύλλογος οργάνωσε διαδικτυακή συνέντευξη τύπου. Μίλησαν οι επιστημονικοί συνεργάτες του Δρ. Μιχάλης Βικελής και Δρ. Μανώλης Δερμιτζάκης, ενώ παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της πανελλήνιας διαδικτυακής Έρευνας  "Η Ημικρανία στην Ελλάδα 2020".

Συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία της 12ης Σεπτεμβρίου, Πανευρωπαϊκής Ημέρας για την Ημικρανία, 10/09/2019.

Με την ευκαiρία της 12ης Σεπτεμβρίου, Πανευρωπαϊκής Ημέρας Ημικρανίας, ο Σύλλογος οργάνωσε διαδικτυακή συνέντευξη τύπου. Μίλησαν οι επιστημονικοί συνεργάτες του Δρ. Μιχάλης Βικελής και Δρ. Μανώλης Δερμιτζάκης, και επώνυμοι καλεσμένοι.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


© 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.