Ενημερωτικά video clips ευαισθητοποίησης του κοινού για την πάθηση της ημικρανίας

Ένας από τους βασικούς άξονες δράσης του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, από την αρχή της ίδρυσής του, είναι η ενημέρωση της κοινωνίας για την σοβαρότητα της ημικρανίας ως πάθησης, και των προβλημάτων που αυτή δημιουργεί.

Στα πλάισιο αυτό, ο Σύλλογος σχεδίασε και δημιούργησε μια ομάδα μικρών ενημερωτικών video-clip που έχουν σκοπό να ενημερώσουν την κοινωνία για την ημικρανία αλλά και να ενθαρύνουν τους ασθενείς με ημικρανία να επισκευθούν τους εξειδικευμένους στην ημικρανία νευρολόγους.

Για την ενημερωτική αυτή καμπάνια, εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι. Μέλη του Δ.Σ, μέλη του Συλλόγου καθώς και συγγενείς και φίλοι τους, ενώ την επιστημονική επιμέλεια της δράσης, είχαν οι Επιστημονικοί Σύμβουλοι του Συλλόγου.

Το Δ.Σ θα ήθελε να ευχαριστήσει κάθε έναν και όλους μαζί τους συντελεστές για την προσπάθεια αυτή.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί επίσης την εταρεία παραγωγής "ΤheFilmJker" για την άρτια παραγωγή και τέλος, ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες "Specifar ΑΕΒΕ - Α Teva Company" και "Φάρμασερβ - Lilly" για την ευγενική τους χορηγία, χωρίς την οποία, αυτή η ενημερωτική καμπάνια δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των εταιρειών:

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


© 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.