Αρχική

Σκοπός του Συλλόγου

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όλους όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Βασικοί στόχοι του Συλλόγου είναι:

- Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γύρω από την ημικρανία και την κεφαλαλγία καθώς και τις αρνητικές επιπτώσεις που έχουν στην οικογενειακή, κοινωνική και επαγγελματική ζωή του ασθενούς.
-Η ενημέρωση των ασθενών με κεφαλαλγία για τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές εξελίξεις της επιστήμης στον τομέα της συμπτωματικής και προφυλακτικής αντιμετώπισης της κεφαλαλγίας.
-Η ανάπτυξη επιστημονικών εργαλείων έρευνας με σκοπό τη χαρτογράφηση της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα σήμερα και την εξαγωγή τεκμηριωμένων συμπερασμάτων που δυνητικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους ασθενείς με κεφαλαλγία ώστε να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικότερα τη πάθησή τους.

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

  • Προβολές: 2546
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


© 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.