Δωρεάν Εξέταση για τα μέλη του Συλλόγου Σεπ - Δεκ 2019

Ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, αντιλαμβανόμενος τη δυσκολία πρόσβασης για αρκετά μέλη του σε ειδικά ιατρεία κεφαλαλγίας, εξασφάλισε- σε συνεργασία με ειδικούς ιατρούς- την δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης σε ιδιωτικά ιατρεία κεφαλαλγίας ή σε ειδικά νευρολογικά ιατρεία για το διάστημα Σεπτεμβρίου- Δεκεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα, ειδικοί ιατροί από πέντε περιοχές της Ελλάδος (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Καλαμάτα και Κέρκυρα) δέχτηκαν να εξετάζουν δωρεάν μέλη του Συλλόγου μας, σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. Η συνεργασία των ιατρών γίνεται σε εντελώς εθελοντική και αφιλοκερδή βάση και οι υπηρεσίες τους προσφέρονται δωρεάν.

Η συγκεκριμένη δράση απευθύνεται σε μέλη του Συλλόγου που λόγω αντικειμενικών δυσκολιών δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση σε ιατρεία κεφαλαλγίας και παρακαλούμε μόνο μέλη μας που έχουν τέτοιες δυσκολίες να ζητήσουν τη συμμετοχή τους, ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όσοι πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Η διαδικασία συμμετοχής έχει ως εξής:
Εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν τη συμμετοχή τους, παρακαλούνται να στείλουν το αίτημα τους ΜΟΝΟ με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναφέροντας στοιχεία επικοινωνίας του αιτούντα, την περιοχή και τον ιατρό που θα ήθελαν να εξεταστούν:
Αθήνα- Δρ. Μ. Βικελής
Θεσσαλονίκη- Δρ. Μ. Δερμιτζάκης
Ηράκλειο Κρήτης- Δρ. Μ. Γιακουμάκης
Καλαμάτα- Δρ. Π. Σολδάτος
Κέκρυρα- Δρ. Κ. Σπίγγος.

Η γραμματεία του Συλλόγου, αφού διαπιστώσει πως το αίτημα γίνεται από εγγεγραμμένο μέλος του Συλλόγου, θα ενημερώνει τον αιτούντα πως το email του παρελήφθη και θα προωθεί το αίτημα στο αντίστοιχο ιατρείο. Η γραμματεία του ιατρείου θα καλέσει τον ασθενή για να ορίσει συγκεκριμένο ραντεβού. Τα ραντεβού θα γίνονται σε καθορισμένες ώρες που το κάθε ιατρείο έχει ορίσει, θα περιλαμβάνουν εξέταση, διάγνωση, σύσταση θεραπείας, συνταγογράφηση (όταν είναι δυνατόν) και θα είναι εντελώς δωρεάν για τον ασθενή. Οι υπηρεσίες των ιατρών προσφέρονται, όπως προαναφέρθηκε, εντελώς εθελοντικά.

Η συγκεκριμένη δράση του Συλλόγου ισχύει ως τον Δεκέμβριο του 2019. Σε κάθε περιοχή θα τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας στην προώθηση των αιτήσεων προς το αντίστοιχο ιατρείο. Ελπίζουμε, πως στο διάστημα που διαρκεί η δράση, θα είναι εφικτό να εξυπηρετηθούν όλες οι αιτήσεις.

Πιστεύουμε πως με τη συγκεκριμένη δράση, πολλά μέλη μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη για εξεταστούν και θα λάβουν συμβουλή από ειδικό ιατρό.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος.

Ακολουθήστε τα νέα μας

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε τα newsletters μας.