2η Ζωντανή Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκπομπή

Στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης, ο Σύλλογος διοργανώνει μια ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή με καλεσμένους τους επιστημονικούς του συμβούλους, ειδικούς σε θέματα κεφαλαλγίας, Δρ. Μιχάλη Βικελή (Αθήνα) και Δρ. Μανώλη Δερμιτζάκη (Θεσσαλονίκη).

Η θεματολογία της εκπομπής, ανάμεσα στα άλλα, θα περιλαμβάνει τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της συμπτωματικής και προφυλακτικής θεραπείας των ημικρανιών, καθώς και το πως επηρέασε η πανδημία τη ζωή των ανθρώπων με κεφαλαλγίες (άγχος, κατάθλιψη, εμβόλια, κλπ).

Με την εκπομπή αυτή φιλοδοξούμε να δώσουμε επιστημονικά έγκυρες απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχουν οι ημικρανικοί ασθενείς, κυρίως αυτοί που δεν έχουν εύκολη και άμεση πρόσβαση σε ιατρική βοήθεια.

Για τον λόγο αυτό μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις που θέλετε να απαντήσουν οι επιστημονικοί σύμβουλοι σου Συλλόγου, είτε σε σχόλιο κάτω από αυτήν την ανάρτηση, είτε με email στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κοινωνικά δίκτυα του Συλλόγου την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 στις 18.00.

Την εκπομπή θα συντονίζει η Ψυχολόγος του Συλλόγου μας και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, Σοφία Λιάπη.

Η εκπομπή είναι μια ευγενική προσφορά των εταιρειών Αbbvie και #Νοvartis.

  • Προβολές: 3149
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


© 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.