Ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου στη Σύρο

Το Σάββατο 2 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση του Συλλόγου στη Σύρο, στο χώρο του θεάτρου "Ευανθία Καΐρη".


Η συνάντηση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του μέλους του Δ.Σ. Lia Barba και την συμμετοχή του μέλους Evi Stromatia Παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον μεγάλος αριθμός πασχόντων από ημικρανία.
Παρουσιάστηκαν ενημερωτικές εκπομπές για την ημικρανία (παραγωγές του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος) σχετικά με την διάγνωση, την αντιμετώπιση και τις νέες θεραπείας της ημικρανίας.


Μετά το τέλος της παρουσίασης η ενδιαφέρουσα συζήτηση συνεχίστηκε με κάποιες επιπλέον ερωτήσεις.
Στην διάθεσή των παρευρισκομένων, ήταν ο γιατρός και επιστημονικός σύμβουλος του συλλόγου Μ. Δερμιτζάκης, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την υπομονή του και για την συμμετοχή του.
Ευχαριστούμε επίσης τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σύρου που φιλοξένησε τη δράση και μας έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούμε.
Βασικός πυλώνας δράσεων του Συλλόγου ειναι η ενημέρωση και η κοινωνικοποίηση των ασθενών και τέτοιες δράσεις βοηθούν ιδιαίτερα προς αυτή τη κατεύθυνση.

  • Προβολές: 1189
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


© 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.