• Αρχική
  • Νέα Συλλόγου
  • Δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση με ειδικό ιατρό για τα μέλη του Συλλόγου για την περίοδο Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου 2020

Δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση με ειδικό ιατρό για τα μέλη του Συλλόγου για την περίοδο Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση με ειδικό ιατρό για τα μέλη του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος για την περίοδο Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου 2020

O Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος αντιλαμβανόμενος τη δυσκολία πρόσβασης για αρκετά μέλη του σε ιατρεία κεφαλαλγίας και ειδικούς ιατρούς, ειδικά κατά την περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν, εξασφάλισε την δυνατότητα δωρεάν διαδικτυακής συνάντησης για θέματα κεφαλαλγίας με ειδικούς ιατρούς, για την ενημέρωση των ασθενών σε θέματα διαχείρισης της κεφαλαλγίας τους. Η δράση αυτή, έρχεται ως συνέχεια παρόμοιας δράσης που υλοποιήσαμε το 2019, με φυσικά και όχι διαδικτυακά ραντεβού τότε.

Η δράση μας, που θα πραγματοποιηθεί την περίοδο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2020, απευθύνεται σε μέλη του Συλλόγου μας, ασθενείς που έχουν διαγνωσμένο από ιατρό το είδος της κεφαλαλγίας από το οποίο πάσχουν, καθώς δεν μπορεί να γίνει διάγνωση διαδικτυακά, χωρίς κλινική εξέταση.

Η διαδικασία είναι η εξής:
• Τα μέλη μας μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6908683806, από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 10:00πμ έως τις 2:00μμ. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και η κατανομή των διαδικτυακών ραντεβού ανά γιατρό θα γίνεται βάση διαθεσιμότητας και ωραρίου και όχι ανά οποιαδήποτε γεωγραφική κατανομή.
• Ο ιατρός θα καλέσει με βιντεο-κλήση μέσω της εφαρμογής Viber την ώρα της συνάντησης, συνεπώς συστήνουμε τα μέλη μας να βρίσκονται εντός Wi-Fi με καλό σήμα.
Οι ειδικοί ιατροί που θα κάνουν τις διαδικτυακές συναντήσεις συμμετέχουν σε εντελώς εθελοντική και αφιλοκερδή βάση, και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά τους.
1. Δρ. Μιχαήλ Βικελής, Νευρολόγος, Αθήνα
2. Δρ. Μανώλης Γιακουμάκης, Νευρολόγος, Ηράκλειο Κρήτης
3. Δρ. Μανώλης Δερμιτζάκης, Νευρολόγος, Θεσσαλονίκη
4. Δρ. Δημήτρης Ρίκος, Νευρολόγος, Λάρισα
5. Δρ. Παναγιώτης Σολδάτος, Νευρολόγος, Καλαμάτα
6. Δρ. Κωνσταντίνος Σπίγγος, Νευρολόγος, Κέρκυρα
Πιστεύουμε πως με τη συγκεκριμένη δράση πολλά μέλη μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη θα λάβουν ενημέρωση για την αντιμετώπιση της κεφαλαλγίας τους από ειδικό ιατρό. Ελπίζουμε ότι και φέτος, στο διάστημα που θα διαρκέσει η δράση μας, να είναι εφικτό να εξυπηρετηθούν όλες οι αιτήσεις των μελών μας.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος.

Ακολουθήστε τα νέα μας

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε τα newsletters μας.