Πανελλήνια Έρευνα για τις Ημικρανίες

Ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλάδος, στα πλαίσια των στόχων που έχει θέσει, εκπόνησε και πραγματοποεί την πρώτη Πανελλήνια Διαδικτυακή Έρευνα για τις Ημικρανίες.

Η Έρευνα έχει βασικό σκοπό να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ασθενών με Ημικρανία στην Ελλάδα σήμερα αλλά και να αντληθούν πληροφορίες για την συμπεριφορά τους απέναντι στην ημικρανία και την αντιμετώπισή της.

Η έρευνα έχει την μορφή ερωτηματολογίου, είναι γραμμένη σε απλή, σαφή και κατανοητή γλώσσα και απαιτεί λιγότερο απο 10 (δέκα) λεπτά για να συμπληρωθεί.

Την έρευνα μπορείτε να βρείτε και να συμπληρώσετε ΕΔΩ.

Η Ημικρανία στην Ελλάδα 2018 

Headache Remedies αφισα3

 

  • Προβολές: 4741
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


© 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.