Συμμετοχή συλλόγου στη Γενική Συνέλευση της Pain Alliance Europe

Την 19η Ιουνίου, εκπρόσωπος του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγίας Ελλάδας, συμμετείχε στη Γενική συνέλευση της Pain Alliance Europe, που έγινε στο Βέλγιο.

Η Pain Alliance Europe είναι ένας Ευρωπαϊκός Οργανισμός ασθενών που νοσούν και ταλαιπωρούνται από κάθε είδους χρόνιο πόνο. Στόχος της είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής των ασθενών με χρόνιο πόνο αλλά και η ενημέρωση και εκπαίδευση του πληθυσμού πάνω στο θέμα αυτό. Μέσω της Ευρωπαϊκής Πολιτικής που μπορεί και ασκεί, προσπαθεί έτσι η επιβάρυνση που επιφέρει ο χρόνιος πόνος να μειωθεί, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα στοχεύει στην ενίσχυση της ιατρικής έρευνας καθώς και την επιμόρφωση ιατρών πάνω στον πόνο.

Στην Γενική συνέλευση της Pain Alliance Europe είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τον Σύλλογο Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγίας Ελλάδας σε εκπροσώπους από 36 Συλλόγους Ασθενών με κάθε είδους χρόνιο πόνο, προερχομένων από 17 χώρες- μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αναπτυχθήκαν οι στόχοι του Συλλόγου, οι δράσεις που προγραμματίζει και δόθηκε φωτογραφικό υλικό για το site της Pain Alliance Europe, από την πολύ επιτυχημένη πρώτη οργανωμένη παρουσίαση του συλλόγου που έγινε στις 9 Μάιου 2018 στο χώρο του Public στο Σύνταγμα. Επίσης, έγινε αναλυτική αναφορά στις δύο μεγάλες εκδηλώσεις που θα διοργανώσει ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγίας Ελλάδας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ημικρανίας, με ομιλητές μέλη του Συλλόγου, ασθενείς, καθώς και επιστήμονες οι επιστημονικές γνώσεις των οποίων είναι χρήσιμες σε ασθενείς με ημικρανία, όπως ιατρούς νευρολόγους, ψυχιάτρους, διατροφολόγους και άλλους.

Με την ομόφωνη έγκριση όλων των μελών, ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγίας Ελλάδας έγινε επίσημα έγινε μέλος της Pain Alliance Europe και αποσκοπεί στη στενή συνεργασία μαζί της, με στόχο την ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου μας και την προβολή τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

35634725 10216565786797558 5767415229054976000 n

  • Προβολές: 4216
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


© 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.