Διαδικτυακό Ψήφισμα του Συλλόγου για να ενταχθούν τα νέα αντιημικρανικά φάρμακα στη θετική λίστα του ΕΟΠΥΥ

Ο Σύλλογός μας έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες για να μπουν τα μονοκλωνικά αντισώματα στην λίστα με τα φάρμακα υψηλού κόστους του ΕΟΠΥΥ, που λαμβάνονται υπό προϋποθέσεις.

Ζητούμε να οριστούν από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς με σαφήνεια τα συγκεκριμένα κριτήρια που θα πρέπει να πληρούνται, ώστε τα μονοκλωνικά αντισώματα να αποζημιώνονται από τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία (για παράδειγμα, πόσες και ποιες από τις κλασικές προληπτικές θεραπείες θα πρέπει να έχουν ληφθεί και αποτύχει).

Στα πλαίσια των παραπάνω προσπαθειών δημιουργήθηκε ένα διαδικτυακό ψήφισμα. Όσοι υποφέρετε απο ημικρανίες, ή και όχι, βοηθήστε την προσπάθειά μας ΕΔΩ.

 

17

  • Προβολές: 4356
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


© 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.