1ο Διαδικτυακό Σεμινάριο με τίτλο: "Η Αντιμετώπιση της Ημικρανίας"

Παρακολουθήστε το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία των Νευρολόγων Δρ. Μιχάλη Βικελή και Δρ. Μανώλη Δερμιτζάκη.

Ενημερωθείτε για τις προληπτικές θεραπείες της ημικρανίας, είτε με τις ως τώρα επιλογές των φαρμακευτικών θεραπειών και του Botox, είτε με τα μονοκλωνικά αντισώματα, αλλά και για την θεραπεία των ημικρανικών κρίσεων!

Ευχαριστούμε τις εταιρείες Αllergan και Νοvartis για την ευγενική τους υποστήριξη, η οποία κάλυψε το κόστος για το τεχνικό κομμάτι του σεμιναρίου, καθώς η συμμετοχής των ιατρών ήταν αφιλοκερδής. 

Το σεμινάριο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

 

  • Προβολές: 4478
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


© 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.