Συνέντευξη στο κανάλι ΑΤΛΑΣ TV

Η ημικρανία δεν είναι ενας απλός πονοκέφαλος.

Η εκπρόσωπος του «Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος», Κατερίνα Κουρούδη και ο Δρ. Μανώλης Δερμιτζάκης, νευρολόγος - επιστημονικός σύμβουλος του Συλλόγου, συζητούν στην εκπομπή «Πάνω από όλα η υγεία μου» με την Ελένη Σωτηριάδου,

που προβλήθηκε στο ATLAS TV την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και σε επανάληψη την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, για το πώς εκδηλώνεται η ημικρανία, πώς γίνεται η διάγνωση της, τι την πυροδοτεί, τι είναι η αύρα, τι επιπτώσεις προκαλεί η επεισοδιακή και η χρόνια ημικρανία στον ασθενή και στην ποιότητα της ζωής του, και ποιες επιλογές συμπτωματικής και προληπτικής θεραπείας υπάρχουν.

Στο αφιέρωμα αυτό για την ημικρανία, παρουσιάζονται επίσης κάποια από τα αποτελέσματα της διαδικτυακής έρευνας που πραγματοποίησε ο Σύλλογος, με τίτλο «Η ημικρανία στην Ελλάδα - 2020», στην οποία έλαβαν μέρος 2105 ασθενείς με ημικρανία.

Tην συνέντευξη μπορείτε να δείτε  ΕΔΩ.

  • Προβολές: 3014
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


© 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.