4ο Διαδικτυακό Σεμινάριο - Webinar (Η κλινική εικόνα της ημικρανίας)

Η ημικρανία δεν είναι ένας απλός πονοκέφαλος, είναι μια πάθηση που υποβαθμίζει σημαντικά την ποιότητα ζωής όσων πάσχουν από αυτήν.

Στο τέταρτο webinar του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, ο επιστημονικός σύμβουλος του Συλλόγου νευρολόγος Δρ. Μιχάλης Βικελής εξηγεί ποια είναι τα κλινικά χαρακτηριστικά της ημικρανίας και τι είναι η ημικρανική αύρα,

ενώ γενικός γραμματέας του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Μπίλιας αναλύει τα αποτελέσματα της μεγάλης διαδικτυακής έρευνας "Η ημικρανία στην Ελλάδα 2020", στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 2000 ημικρανικοί ασθενείς και τα οποία αναδεικνύουν την προσωπική, επαγγελματική, κοινωνική και οικονομική επιβάρυνση που η ημικρανία προκαλεί.

To 4o διαδικτυακό σεμινάριο, μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ.


Eυχαριστούμε την εταιρεία Φάρμασερβ Lilly για την ευγενική της υποστήριξη στη δημιουργία του Webinar.

  • Προβολές: 3165
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


© 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.