Δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση με ειδικό ιατρό για τα μέλη του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος για την περίοδο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2020

Συνεχίζεται και τον Δεκέμβριο η δράση της Δωρεάν Διαδικτυακής Συνάντησης με ειδικούς ιατρούς για τα μέλη του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος!


Αντιλαμβανόμενοι τη δυσκολία πρόσβασης για αρκετά μέλη μας σε ιατρεία κεφαλαλγίας και ειδικούς ιατρούς, ειδικά κατά την περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν, εξασφαλίσαμε την δυνατότητα δωρεάν διαδικτυακής συνάντησης για θέματα κεφαλαλγίας με ειδικούς ιατρούς, για την ενημέρωση των ασθενών σε θέματα διαχείρισης της κεφαλαλγίας.
Η διαδικασία είναι η εξής:
• Τα μέλη μας μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6908683806, από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 10:00πμ έως τις 2:00μμ. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και η κατανομή των διαδικτυακών ραντεβού ανά γιατρό θα γίνεται βάση διαθεσιμότητας και ωραρίου και όχι ανά οποιαδήποτε γεωγραφική κατανομή.
• Ο ιατρός καλεί με βιντεο-κλήση μέσω της εφαρμογής Viber την ώρα της συνάντησης, συνεπώς συστήνουμε τα μέλη μας να βρίσκονται εντός Wi-Fi με καλό σήμα.
Οι ειδικοί ιατροί που θα κάνουν τις διαδικτυακές συναντήσεις συμμετέχουν σε εντελώς εθελοντική και αφιλοκερδή βάση, και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά τους.
Στη φωτογραφία απεικονίζονται, την ώρα της "δράσης" οι συμμετέχοντες ιατροί (από πάνω προς τα κάτω και από αριστερά προς τα δεξιά):

Κωνσταντίνος Σπίγγος, Κέρκυρα (www.sites.google.com/site/corfuneurologist/)

Εμμανουήλ Γιακουμάκης, Ηράκλειο Κρήτης (www.neurocrete.gr).

Δημήτριος Ρίκος, Λάρισα (www.nevrologoslarissa.gr).

Παναγιώτης Σολδάτος, Καλαμάτα (www.egkefalos.gr).

Ανδρέας Αργυρίου, Πάτρα.

Στη δράση επίσης συμμετέχει ο Δρ Μιχάλης Βικελής (Αθήνα), ο Δρ. Μανώλης Δερμιτζάκης (Θεσσαλονίκη) και η κ. Παπαχρήστου Πηνελόπη (Αγρίνιο & Ναύπακτος) (www.happybrain.gr).

Πιστεύουμε πως με τη συγκεκριμένη δράση πολλά μέλη μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη θα λάβουν ενημέρωση για την αντιμετώπιση της κεφαλαλγίας τους από ειδικό ιατρό. Ελπίζουμε ότι και φέτος, στο διάστημα που θα διαρκέσει η δράση μας, να είναι εφικτό να εξυπηρετηθούν όλες οι αιτήσεις των μελών μας.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος.

130304624 738693333411086 3574657770317643703 o

  • Προβολές: 3211
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα ασθενών με ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία ή άλλου τύπου κεφαλαλγία) και κατοικούν στην Ελληνική επικράτεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία & Κεφαλαλγία Ελλαδος

Τηλέφωνο: (+30) 690 86 83 806
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 144112 51, AΘHNA


© 2017 - 2023  Kefalalgies.gr. All rights reserved.